PensioenKennisMiddagen

§


PensioenKennisMiddag: in 4 uur up to dateSnel op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving op pensioengebied? Meld je nu aan voor de PensioenKennisMiddagen. In vier uur nemen we alle ontwikkelingen door en vertalen dit naar jouw dagelijkse praktijk. Je investering is één dagdeel. We bespreken de ontwikkelingen in pensioenland aan de hand van wetten, wetsvoorstellen, besluiten, jurisprudentie en relevante stukken. 

Tijdens iedere PensioenKennisMiddag wordt een onderwerp extra uitgediept en is er ruimte voor behandeling van je eigen vragen. Na afloop nodigen wij je graag uit voor de netwerkborrel.

PE punten

Je ontvangt per PensioenKennisMiddag – een deelname bewijs met inhoudsopgave. Met deze informatie kun je – indien je daar belang aanhecht – de PE punten bij de voor jouw relevante standsorganisatie aanvragen. De PensioenKennisMiddagen zijn bij het NOPD (5 punten per middag) en het RB (4 punten per middag) aangemeld. Het NOB verstrekt 4 punten per middag.

Aanmelden

Klik op de onderstaand button voor de data en locaties bij jou in de buurt en meld je aan. Deelname zonder abonnement kost € 300,- exclusief BTW. 

Meld je hier onder aan bij een locatie bij jou in de buurt.  

De PensioenKennisMiddagen zijn een initiatief van Felixx.® Pensioen  & HR Consultants, Veldhuis Advies, Fidus Verzekeringen & Advies, SWG advocaten en Next Level Pensioenadvies.